2010-03-31
 22:48:10

ahtena :)

Hejhej :)

drog till stallet som vanligt, ingen carro idag helle menmen hahahhahahh omg värsta jävla flum dagen hahhahaha, först en skritt sen ta in kim i stallet jag gick in i sadeln kamaren och skulle hämta min hjälm så hör jag att de en en ponny som går i stall gången jag bah vafan kim stog så snällt i sin box jag gick och kollade på andra sidan där stog den en liten fux som heter Athena som kom hem igen :) så jävla söt ponny asså fyfan blev kär i henne seriöst. gick in i ridhuset me kim och jävlar va upp stressad han va :O. men de gick rätt så bra med henne iaf :) sen släppa ut henne i skritten coh athena astra och salina i hagen hahahhaa fyfan athena blev ju skit mobbad hahhaha, sen vare in med falcon i stallet fyfan va skitig han var seriöst. sen vare gör ordning och gå in i ridhuset och de blev dressyr. han ville ju såkart bara springa men de villle inte jag hehehheh den blev lite bakut hahhahah han va så jävla pigg menmen :)  sen vare dax för lunch hehhe såklart att jag och loppan kollar på film på datan hahahhaha :) och sen blev de att sitta på zakzamma de va en as trevlig häst :)
sen vare dax att fodra hästarna såklart att jag jag tappade ut allt hö -.- menmmen sen vare dax att åka hem coh fixa sig sen drog men till stan med pappa och jenny käka på donken hahahahhahaha :) och sen träffade men älsklingen elin som jag har saknat somfan asså gumman du fattar inte hur mkt jag har saknat dig :O
sen vare dax att dra hem till migh hhahhaha omg min granne fassande i dörren på bussen hahahhahah asg :) jävlar va varmt de är utre nu :O

här får ni några bilder sen dagen i stallet :)


athena

athena

salina

så kavat

godnatt<3

2010-03-30
 22:48:47

snel hest

hejhej ;:)

drog till stallet loppan va där som vanligt tog in astra coh fyllde skitt :) de blev att rida ut för de va så fint väder de blev sjövik i galopp de va jätte najs innan marica krossade mitt ben -.- men men de gick över när vi kom tillbaka :)   ställde ut henne i skritten och tog in slynan som vi kallade ler hög idag hon va rätt så fin idag kunde ha en stadig galopp :)    sen vare dax för lunch såklart att jag och loppan kollade på knatt nytt hahahhahah vårat nya älskling pogram hahhahaha :) sen vare daax att rida igen de blev ju fina ölen,de blev uteritt där me hahahhah skojja inte att man kan ha kul med loppan när man rider :) han sparkade bak ut coh skit -.- sen blev de hoppa i skogen så jävla roligt ahhahha :) galopp skulle de vara ist för skritt tycket han hahahhha :).
kom tbx byta häst coh blev zazze barbacka i ridhuset hahahaha han va fin i fattningarna hahhahah  han sparade bakut och skit såklart att jag åker på sidan men jag sitter kvar hahhahahhah :) ingena avsittningar denna vecka än iaf hahhahahahha :)  sen kom pappa och drog hem och vilade mitt onda ben somnade oxå på soffan hahahah sen dra med mamma till ica och handla till imrogn. och nu ligger jag i sängen o har as ont i magen men ska väl sova snart :)

2010-03-28
 21:43:56

femte avsittningen

Hejhej :)

jenny slaggade ju här i natt vi gick och la oss kl 4 och skulle upp halv 7 tvättade håret och gjorde sig i ordning och drog till tävlingen snyggade till caddy lite granna :) sen började alla komma roligt roligt. sen vare och sadla och tränsa så och gå in på framhoppning han va jätte stel har inte ridit han på ett tag så tog en stund innan han blev mjuk, skulle börja hoppa fram då fick ett stopp där inne men va nöjd då och sen gick jag in på banan han va ju liv rädd för alla tävling hinder som vanligt jag visade han alla hinder  hinder 1 gick super sen 2an fick jag 2 stopp på sen kom vi över sen kom jag till 3an som vi flög över och 4an hade jag för dålig skänkel så jag flög av såklart att jag gör illa andra benet och armen. men eva sa att jag fick gå in på framhoppningen coh hoppa ett hinder så de skulle kännas bra. aja fick jävligt ont iaf sen hem och sova mådde så jävla illa när jag kom hem.
5 avsittningar på 1 vecka :) '

slänger in en bild på söta astra osså<3

2010-03-28
 03:48:07

srk tog hem gula rosetter :)<3

tjaatjaa.
bloggar för  fre lör



fredag-  åkte till stallet som vanligt med emma elin och moa  lika kul som vanligt :) fyllde skritten som vanligt och sen tog in hästarna  allt gick as bra på hela dagen. idag blev de zazze.salina,astra, hände inte så mycket mer på dan.
sen åka till srk och hoppa sean som jag inte ville ha men men aja skitsamma fick hoppa ca 75cm men men de blir nog bättre nästa gång och sandra ville tydligen att ajg skulle börja rida han mer fgör jag ska börja lära känna han bättre.

zazze-de blev dressyr i ridhuset de blev galopp fattningar som sötis är jätte bra på :)

salina- där blev de hoppning hon hoppade oxer för första gången med ryttare på ryggen men de gick jätte bra jag är nöjd med henne iaf hon bjuder rätt så fint och hon stressar inte upp sig de blev väö 70-80 något :;)


astra- började barbacka innan hon kom på att hon kunde slänga av mig som hon inte lyckades med men jag satte på sadeln och sen kom jessi och hon ville att jag skulle hippa som vanligt heheh hon har ju aldrig sätt astra hoppa med ryttare på ryggen de blev 75cm duktig ponny jag är jätte nöjd med henne men sen ville jag och jessi busa lite granna så vi tog av sadeln och jag och jessi satte upp galopperade lite granna hahhahaha de va as kul förfan sen tog vi av hjälmarna hahahhaha jag skulle öva på upp hopp hahhahha men de gick inte så jävla bra hahahhaha men men turatt astra är så jävla snäll och står still fast hon bara är 4 år. till slut kom jag upp hhahahahha och jessi kommer upp på 1 sek snacka om att jag blev sur för att jag inte kunde komma upp så lätt
menmen de är bara  ätt träna :) 


lördag- vaknaade och gjorde iordning på 8 min jag e klart bäst :) och srpang till bussen jag hann med 8 bussen till stallet jessi va redan där hon satt på vojje när jag kom in så jag gick och hämtade salina från hagen
salina- jag hade tänkt att de skulle bli en lungn ritt idag men de blev de somfan heller såklart att slynan drar åt ett annant håll som inte jag ville hon blev rädd för vojje som vanligt och jag låg på marken -.- första av sittningen för dagen och andra för veckan.
den blev de millamy- de blev sjövik i galopp hahhahah omg jag trodde inte att de fettot skulle kunna ha de tempot ute i skogen-.-. me jo de kunde hon tydligen ha den farten i skogen kunde knappt få stop på henne :O
sen blev de falcon- de blev hoppträning för loppan och jessi på kim hahahhaha de blev 2 avsittningar som jag inte hade räknat med menmen 4 avsittningar på 1 vecka är inte rekord men nog 3 avsittningar på 1 dag. de blev väl upp 800 80 för han har knappt aldrig blivit hoppad förut menmen vi jobbar på de så. jag måste rama in han lite bättre eftersom jag knappt har hoppat han så tar vi de rätt så lungt med han i början.
sen blev de att rida kylskåpet som är stel som en jävla pinne, albertina- de blev dressyr i ridhuset men hon börjar bli lite mjukare nu jag ska örja henne lite mer nu och så kommer hon nog kommer lite bättre iformen hon kanske gick i form några steg sen vägrade hon typ men jag ska börja kvärma med av henne så :)
sen blev de att skritta och trava på min bebis i rid huset jag började jobba henne i form nu och de går jävligt bra hon krökade på nacken som man ska göra jag börjar bli glad öve rmina finaste ponni. hon kommer bli fin efter några år för hon är ju bara 4 år så.  sen kom dom från gotland som skulle stå över dagen och natten för dom skulle tävla srk :) dom va fett fina an av dom va ölen's halv bror och dom är inte alls lika :O men sen kom de en tjej som skulle prov rida kavve och en till som skulle prov rida chessan. de guck super med kavve men chessan ahahhahahahha alla garvade för hon red så råligt seriöst och såklart kände jga igen ryttare jo de ve en ridskoaeryttare från srk -.-'.   sen åkte ja med dom som provred kavve till srk fölr dom skulle ju ändå tävla så jag åkte med dom dit och hjälpa till på tävlingen och srk är så vara duktiga så vi tar 3:a plats  våra duktiga ryttare va, lina,julia,maja,josefin,    alla fick påsk ägg hahahhahah:) sen hade jenny suttit coh väntat på mig i typ 3 timmar :/ men men hon slaggar hos mig och ska tävla imrogn på äälskade caddy så hon ska hjälpa mig :)
snart borde vi fan sova,
men de kommer lite bilder från idag :)


nu ska jag och jenny sova godnatt<3

2010-03-24
 23:24:15

finaste av sittningen -.-

hejhej :) bloggar för mån,tis,ons

mån- åkte till stallet me moa,elin,emma och loppan satt och väntade på oss som vanligt och lilla jack kom springade till oss :) xå sött såe :)
sen blev de lös hoppa massa ponnyer/hästar  som astra,falcon,salina,kim,kavve,albertina,kavve m.m
de gick helt bra astra,falcon,salina hoppar trippellbarr för första gångern i sitt liv :) de gick jätte bra dom hade jävligt roligt vissa hästar ville inte ens sluta hahaha :). sen blev de lunch och efte r de fixade vi ridhuset fyfan va jobbigt de va emma såg ut som en jävka kärring som krattar löv hahhahahaha, :) sen blev de till srk coh lämna nycklar :)  sen hem och inte göra så mycket bara slappa


tis- vaknade och gjorde mig i ordning och dra till bussen träffade snyggingarna. och kom fram till stallet idag blev de att rida salina,kavve,zanzibar hahhaha hade as roligt idag för jack atakerade allla hahhahaha söta lilla hunden :) sen hände de inte så mycket dra till srk bästa kussen tog med sig mat till mig asså så jävla snaällt för min for mamma tror att jag klarar mig på en liten jävla paj på hela jävla dagen men aja skitsamma johanna skulle hoppa uvarone och lollo ashfield de gick jättre bra och sen hem och typ inte göra ett skit kl halv 11 gick jag och la mig för jag va så jävla trött :O la mig i sängen och somnade på engång hahhaha :) menmen


ons- åkte till stallet snyggingarna satt på bussen utom elin för hon åkte bil för hon hade varit ute hos cesar innan :)  men hon kom typ när vi kom så idag blev de astra,sanzibar, falcon,salina. fylla skrittten som vanligt. sen blev de rida av hehhe :) . sen kom my och skulle kolla på astra hehe sen åka och handla kebab till stallet  träffade johanna där såklart blev de att dela på min kabeb  men vad gör man inte för sin bästa kusse?  sen skulle hon rida monopol så jag fixade i ordning han åt henne :) de blev lite upp höjda bommar men inte mkt fick skritta av han som vanligt medans johanna plockade bort bommarna :) sen vare hem och äta och baka heheh :) dom blev ett helvete :O. men men mamma kom hem hon förstade hela min jävla dag -.- ligger och har så jävla ont i huuvdte så de intr är sant men jag måste rida imrogn så jag kan inte ligga hemma-. för vi ska ju hoppa mer irmogn såe då måste jag fan vara bra :O

astra- de blev lite hoppning i ridhuset. de gick jättre bar första gpngen hon hoppar med en ryttare på ryggen såe :) men hon va helt underbar idag hon hade så jävla mycket energi :o

zanzibar- de blev dressyr i ridhuset an va mycket piggare idag. vi körde  lite rejsa i ridhuet hahha :)

salina- där blev de oxå hoppa i ridhuset hon va mycket bättre idag än igår de blev 70 cm på plank och räcke :)  så imrogon ska vi hoppa lite oxer så får vi ser hur  de går men jag ska fortstätta jobba me lilla salina :)

falcon- jadu de blev en jävla åk tur jag och emma bytte hästar för jag ville ha min lilla älskade loppan ville att jag skulle hoppa lilla krysset jaaa då gjorde jag de första gången gick de jättre br men andra gången flög jag av och landade på huvudet och jag såg as konstigt tror jag fan fick en lätt hjärnskakning för jag såg 2 hästar som va 1 häst :O jadu men efter 5 min satt jag upp på han igen och tog lite galopp jag kände inget då men han förökt bocka av mig -.- men när vi kom in i  staller började de snurra ihela jävla huvudet assså fyfan.

kommer lite bilder

elin och kim

emma och kavve

moa och millamy


// ElinLillsunde

2010-03-22
 01:11:27

saknar gammla tider :O

Hejhej :)

bloggarför lör och sön :)

lördag: gick upp kl halv 7 och åkte till tävlingen i stallet den dagen va fan jobbigaste, först stå och dela ut rosetter till alla fel fria sen blev de att jaaadu vad ska man säga föröska få bort översvämmingen som va i båda ridhusen och utan fär de kanske va 10 högt vatten på nästan hela bak sidan :O. sen vare ha alla pris utdeliningar och stå in släppet :) rätt så kul för man sa typ fel hela tiden:O men aah sen hem och flumma med syrran hahhahah :)

söndag: kunde inte åka till tävlingen idag för jag mådde skit illa fick inte i mig någon mat eller inget fast blev bättre runt 2 ringde pappa och  frågade om jag fick följa me på hockeyn de fick jag. Carola är snäll för jag fick biljetter av henne :). sen träffade man älskade jossan och madde :) gick me dom på matchen ni är underbara ska ni veta. sen kom ngn elin som va me oss oxå hon va ju as snäll :) sen står man och skäller ut albin för tieep halva laget hahhahah

jag- vafan vill du?
albin- adrenalin
jag-vad sa du
albin- du hörde vad jag sa
jag- jaaa ställ dig framför mig nu
albin- varför ska jag?
jag- vadå vågar du inte?
albin-klart jag vågar
jag- men kom då
andra- vågar du inte ställa dig framför en tjej :O
jag- hahha juste
josefin& jenny- albin hållkäften va vill du henne?
jag- jenny skrik lite högre


hahhahahha omg asg hahhahahahh :)
'
sen vare dax att åka hem från matchen då ringer johanna till oss och sa att bussen hade åkt rakt ner i diket så man inte kommer förbi aaha aah så vi åkte bakvägen till nykvarn och sen enhörna värsta omvägen men aah-.- vi hade släppt av dom sen åkte vi hem och vid stallet i baken står de en person och säger att vi måste vända och åka andra vägen -.- aaah till slut kom man hem -.-
och sitter här coh snackar me söta moa toa i tele :)

tack för dagen brudar<3

jag älskar dig kussen<3

2010-03-19
 22:37:37

har damp

Hejhej :)

eftersom att mitt intenet har funkar på 2 dagar nu så bloggar jag för tor och fre



tor- vaknade av att någon jävel ringde och hotade mig aja somnade om igen och åkte till srk och träffade persson som man inte har träffat på typ hunra år :O aaja hjälpte henne och knoppa J.W Wilma och Edvin (pelles häst)
in för kvällen och de gick väl typ på 2 timmar eller ngt sen vare dax att gå ut me wilma i ridhuset och gå runt me henne lite sen kom alla som skullle titta de va lite jobbigt att gå runt runt och runt -.- men sen fick jag hjälpa han och va nära att få en spark i huvudet men ajg fick de aldrig som tar va :), sen va han klar me wilma sen hämta J.W och gå in me han i ridhuset och gå runt me han som me wilma as jobbigt men aah
sen sitta och kolla och frös typ ihjäl :O   sen hem och typ sova för jag va as trött :O


fre- vaknade att syrran ringde av väkcte mig men aah -.- och tvingade me mig till stallet där va inga roliga men sen kom erica elina och hannah :) så blev de lite roligare sen blev de att rida :) blev sean idag för de där horan hade lovat mig caddy seriöst jag kommer hata dig nu och föralltid jag bryr mig fan inte om du komme och säger förlåt -.-      aja men de va rätt så roligt att rida sean hahahahha vi körde tävling på slutet :) elina vann hahahhaha och jag och erica kom på delad sista plats hahahhaha jag och erica e bäst hahhahahah :)
sen hem och såklart bråka me mamma  och sen gick och handla me syrran och snakcade me finaste gällstedt i tele :) <3 och nu sitter jag här cih taggad in för helgen :)

2010-03-18
 00:22:15

stallet

Hejhej :)


vaknade gjorde mig i  ordning och drog till stallet idag blev de astra,falcon,salina,kim.   fyllde skritt maskinen  och de hände inte så mycket nmer idag :O carro va ju inte där såe -.-

astra- blev barbacka i ridhuset idag igen de gick bättre än igår iaf :)

falcon- där blev de oxå barbacka i ridhuset idag gick men han tyckte inte om de idag -.- han va mycket värre idag än igår han ville verkligen kasta av mig-.-men han lyckades aldrig me de hahhahah jag och loppan satt och as garvade för han sparkade bakut och höll på och bocka och skit -.-' jag blev lite trött på han så jag satt på sadeln nää de blev inte bättre de så han gjorde så jag satt framför sadeln ist för i sadeln -.- vi skulle skritta av ute med falcon hade inga skor så vi kunde inte och han halkade så jävla mkt så vi va tvugna att gå tbx

kim- där blev de dressyr i ridhuset hon har verkligen börjat lugna ner sig kunde galoppera hur lungt som helst va riktigt nöjd idag :)

salina- vi skitta ut, för andra gången de gick as bra jue :)


blev inga bilder men de kommer imropgn :)

godnatt :) puss <3

2010-03-16
 23:44:33

flumm dag i stallet :)

Hejhej :)

vaknade 15 min innan bussen gick :O men jag hann me den endå som tur va :O vi kom fram och vi hoppade av bussen och loppan på :O vetefan vart hon skulle men aah, de blev fylla skritten och rida. idag blev de astra,kim,falcon,zuprize,zanzibar :)  de gick rätt såbra idag :) de blev inte så mkt idag :) 
sen till nästa stall och  där va syrran elina melina erica och ngr till hände inte så mycket där drog hem och haft as tråigt :O

astra- blev barbacka i ridhuset, de gick bättre än vad jag trodde de skulle gå hon skötte sig rätt så bra iaf :)

falcon- böev barbacka i ridhuset han va as fin han är mycket finare barbacka än med sadel :O fast han förösker söänga av mig jävligt många gånger haha men jag satt kvar :) han va jätte fin i formen och la fram en bom som jag red över :) han rju lite rädd för bommar -.-

kim-blev de lite fri ridning :) hon var rätt så lugn idag men inte helt :)

zuprize- hon va jävligt pigg :o hon gick inte så länge sen me lopoan heller såe :)

zanzibar- blev de lite dressyr :) han va jätte fin och fina galopp fattningar :)


kommer lite bilder från dagen oxå :) självklart flummade jag och carro oss :)


2010-03-15
 01:12:02

helgen

Hejhej :)

bloggar för tor,fre,lör,sön


tor:  vaknade och åkte till skolan :O mina lärare trodde inte sina ögon :O men aaah fick börja me mina dagbok jag skulle bertätta om min och carro's praktik :) de va rätt så kul för jag hade jävligt mkt att skriva om sen va dagen slut jag åkte hem :) och jag va me johanna kenny och hanna en stund :) sen dra hem och käka och sen kom hanna och evve och jag drog till matchen me pappa  skojskoj träffade as söta personer :) och några man har saknat så jävla mycket såjävla kul att få träffa dom igen :) påå matchen va man ju såklart me elin,madde,evve. jossan,jossan,moa,patricia, de va så jävla roligt tjejer :) asså bästa dagen med är så jävla roligt fifan :) asså moa och jossan har jag saknar sjukt mycket asså de går inte att besrkiva hur mkt jag har saknat er :O  ssk vann såklart vi kom till slutspel :) sen vare hem och typ sova jag va as trött :O



fre: till skolan idag igen och kolla på film me Pontus och Wille rätt så tråkigt men aah förstätta me min dagbok de hände inte så mycket i skolan sen gympa pch hade konditions test på hinderbana sen vare dra hem och sen till stallet my följde me oxå så vi kunde ha eniro me oss som vamligt :) de blev timmon denna vecka oxå han va finare idag än va han va förra veckan han va jätte stel och så men Sandra sa hur jag skulle rida han han va jätte fin idag han lyssnade på mina hjälper och gick fint i form och Sandra tyckte att jag red han bra så jag är nöjd me han idag :) juste oskar och wilma kom till stallet oxå :) sen blev de hem och käka och sen dra ut me Z och oskar  hahhaha jaadu de ska vi nog inte ens ta upp hur de blev av me den dagen men sen kom Julia och Mathilda iaf och då blev de mkt roligare :)  sen drog z julia och mathila och jag drog hem och så somnade inte fören typ kl 3 -.-


lör: vaknade gjorde mig i ordning och drog ut me oskar z hade ju utegångsbörbud efter igår -.- men aah de hände inte så mycket gick runt och skit sen drog hem till mig och drev me massa hahahha :) sen drog oskar och jag gjorde typ inget :O gick och la mig typ vid kl 1 och kl 2 ringer min tele och de va elin gällstedt hahhaha hon sattt tydligen på hotellet och va as pigg :O men aaah jag somnade hahhahahah 


sön: vaknade och gjorde i ordning mig och drog me pappa till coop såklart började vi bråka i bilen -.-
sen vara me oskar ocih spencer och lill gurra :) va typ me dom i en timme och sen vare åka till johanna och fira mia och sen vara där typ till kl halv 8 och sen vara hemma bara, och snart ska jag sova för ja är skit trött :O




jag saknar dig somfan Grimar men i sommar då jävlar ska jag fan få se min lille buse :)<3
älskar dig<3

2010-03-11
 23:15:04

bästa dagen :)<3

hejhej :)

vaknade och gjorde i ordning och drog till plugget för första gången på 7 veckor hahahhaah, typ ingen kände igen mig eller så frågade dom om jag hade bytt skola men aah hahhaha, hände inte så mycket i plugget åka hem till johanna och typ träffade kenny och hanna aah sen drog vi och gjorde mat hahhaha den blev as bra :) sen somade johanna en stund till evve och hanna kommer och väcker henne hahahha hon blev as arg men aah sen drog jag iväg till matchen såklart att pappa skulle äta -.- men aaja de gick snabbt sen till matchen där träffade man sina älsklingar :) som jossan,jossa,moa,madde,patricia,evve.    bästa matchen förfan först går jossan och moa in på toan och dampar loss somfan :O  hahhahahha jaddu jag råkade säga ngt så moa kastade sin mobil i väggen så de blev värsta jävla sprikan i skärmen :O hahhahahahha aaaja sen träffade man lite andra där oxå :) som pillai, oscar, med massa mer :) och en som jag började gråta över :( men aja skitsamma ssk ähger ju förfan vi vann ju såklart ut med moodo förfan vi hatar dom så jävla mkt men vi lyckades iaf . tack för bästa dagen tjejen och killar,<3

ska sova nu och de blev inga bilder :/ glömde kameran i pappas bil :/

2010-03-10
 22:18:17

saknar dig annzon :(

Hejhej :)

fixa mig sen dra till stallet och mysa lite me sam och ponnyerna :) sen kom loppan ner och så rider vi heheh :) idag blev de astra,kavve,kim,salina,falcon,zanzibar  :)
såklart att satra rullar in sig i höet idag igen -.- vi  va tvungna och lyfta över henne -.- annzon såldes idag 
:( finaste hästen jag kommer att  sakna dig så jävla mkt :( de va dig jag kände mig säker på när vi red ut jag va den sista som satt på dig :( men aah de händer inte så mkt annars :) sen hem till mormor och äta sen hem till oss och hämta kläder och så och nu sitter jag hemma hos johanna  :)


astra- de blev uteritt hon va as fin idag hon hade inte gått på ett tag men de blev rejsa :) i skogen och lilla jack följde me :) de va en rolig uteritt :) hahahhahah

falcon- där blev de hårdträning för imrogn skulle dom provrida såe :)  de bev hoppa lite granna plank på 50cm kanske han va as rolig och hoppa iaf :) de gick rätt så bra, men de kunde ha gått värre eftersom jag hade så jävla ont i mina armar såe men aah annars gick de väl okej :)

salina-  hon va helt jävla dum i huvudet hon tog bettet ifrån mig och bara sprang jag orkade intre mer så då fick loppan hoppa upp och då blev de sen jävla frart hahahha :) men medans hos red salina satt jag på zaksamma hon va  helt okej att skritta på :)

kim- där blev de oxå hoppa liyte granna mer plank och 60cm oxer :) hon va as fin och hoppa med iaf men ponnyn har allldeles för mkt energi :O ponnyn kan man knappt göra trött :O de gick iaf as bra :)

kavve- där blev de bara dressyr han va så jävla stark och jag hade glömt mina väntar i stallet så de blev inte så mkt ridning :) men de blev att skritta ut på dom sen :)  de gick hur bra som helst :)

zanzibar - där blev dressyr han va as fin och gick i form och allt :) de kommer nog bli värsta fina hästen av han :) han e så underbar. hästen är så mjuk i hela sig ;)  puss på dig :)


nu kommer lite bilder från dagen :)

2010-03-09
 23:19:00

kaninen är död :O

Hejhej :)

sov i enhörna i natt dåe ändå najs :)

vaknade och gjorde i ordning mig och mormor va så snäll så jag fick åka me henne till stallet :) antonia kom ner och vi tog in annzon och zannzibar :) sen rida  sen när vi skulle rida  vi bah vafan devon hade sprängt hela jävla staketet -.-  hatar hästen asså -.- aja kom tbx så lir rida på falcon och antonia marica :) sen tbx till stallet äta lunch och sen blev de salina :) sen astra :) de hände inte så mycket mer idag :) sen hem och chilla såklart att johanna tvingar me mig till srk aja åkte väl de dåe :) de va rätt så kul :) fixade Ares till jennica:) ja hände inte så mkt :)

Annzon- där blev de uteritt han va as fin även om jag inte hade ridit han på as läge men han va as fin :)

falcon- där blev de oxå uteritt  de va första gången någon rider på han ute :) men han va as lugn lungnare än i ridhuset :) de komemr nog bli fler ute ridder på den finaste ponnyn. jag ska försöka trimma han tills på tor för då kommer de ngn och provder :(

salina- där blev de oxå uteritt  där va de oxå första gången någon red ut på henne hon va oxå as lung som vi aldrig trodde att hon skulle vara :O de gick och rida brevid vojje men de gick de tydligen ute äre inga problem men i ridhuset är hon som ett jävla monster typ, ska trimma henne tills på tor för hon ska oxå provridas :/

astra- där blev de ridhuset me henne hon va så jävla pigg så jag lät enne gloppera av sig lite grann :) hon börjar bli fin i formen nu :) men de vi jobbar me mest  är ju att hålla galoppen och fatta rätt galopp :)     . jag älskar  dig lilla bus ponny du e bäst gumman de finns ingen annan bättre än dig :) om loppan har kvar dig så kan vi nog allt komma långt :)




jag: loppan kaninen ligger kvar
loppan: får den inte de eller`?
jag: men den är ju död:O
loppan: död den blinakar jue :S
jag: vadå som en bög då eller  ?

båda: asg     HAHHHAHAHHAHAH :)






idag blire inga bilder :( glömde kameran hemma men imrogn blire bilder :)

ska sova nu puss och godnatt<3

2010-03-07
 02:33:51

najs najs :)<3

Hejhej :)

bloggar för fre,lör


FRE: vaknde gjorde inte så mycket innan man skulle dra till stallet eniro fick följa me idag me :) man hade as många som ville ta hand om henne hehe :) små barnen fick göra de medans jag red och idag blev de lilla timmon jag inte har ridit på årtal :O de va as kul och sitta på ponnyn igen man fick besök av Satu fett ruligt :) de gick as bra i slutet men jag har ändå fortfarandde skit ont i mitt ben så jag kan ju inte skänkla lika mkt men men jag gjorde mitt bästa iaf. i slutet gick ponnyn sjukt fint  sen hem och typ inte göra ngt kollade på stall kompisar för jag hade så jävla tråkigt :O såklart att mamma kommer hem -.-



LÖR: Vaknde av att pappa ringde och väckte mig -.- aja skitsamma gjorde i ordning mig på 15 min :O jag e fan bäst :) sen dra till axa såklart att man träffaste finaste Mercedes där :) sen börjjade alla och komma :) då träffar man ju Madde,Evve,Johanna,Emma,Josefin :) hade as kul me dom hahahha vi sprang runt och sa hej till alla där :) folk tyckte väl att vi duma i huvudet :) sen träffade vi calle hahah vi gick in i wasa och snackade me han där och snacka hahah plötsligt släcks alla lampor :O alla började ju skrika såklart hahhaha men sen tändes som igen hahah  hahhahahah jaaadu calle hade ju gjort illa sig i samma dörr som jag duktigt värre -.- hhahah men ssk sög balle idag seriöst vi förlorade me 2-7 -.- aja på tor är de en till match. sen hem och inte göra så jävla mkt jo nörda mig me datan snackade me Mercedes och moa toa lite granna :)<3
måste sova nu :) för imorogn blire hockey då oxå :)<3
messa om de är ngt 0735563514  och alltid comviq så de är bara messa eller ringa eller nu vad du vill göra :) spelar ingenroll vad du gör :)<3
och sen vill jag bara säga att jag älskar dig Mercedes<3
och Josefin pekkarinen är bästa
och moa andersson e en gullinge :)<3

2010-03-02
 00:27:40

sydpoooolen :)<3

hejhej :)


slaggade hos jenny jenny igår till idag dåe :) intenet funkade inte -.- men nu funkar de igen så jag e as glad, men idag åkte jag jenny till sydpoolen, och gissa vem vi träffar där joo kimmo och han som inte skulle få se mig utan smink :O seriöst jag skämdes as mycket för jag inte hade något smink men vi hade as kul iaf som jag tordde att vii inte skulle ha men aaah hahhahah :) sen dra hem till jenny snabbt packa ihop alla mina saker snabbt , sen till axa ssk- rögle, där träffade man inte så många men ändå karin.jossan, moa toa elin simon m.m fett kuö ändå eller calle gjorde så mitt ben blev helt jävla lila -.- han drog ner mig från bänken ut för dören och klämde mitt ben där i jag kunde knapåpt gå så karin va tvungen att vara mitt stöd :)<3 sen skulle vi dra de blev att jag jossan moa toa åkte ner på stan för att ta bussen hem såklart att alla missade bussen -.- men vi gick in på pressbyrån åkte bombade me godis hahahhaha hahhahaah så jävla kul  vi snakade om massa :) sen drog ju dom så jag och amanda gick till våran buss . såklart att vi fassade i backen upp till tempo -.- aja kom hem till slut :) och nu sitter jag här och fryser ihjäl seriöst :O de e as kallt :O
ska väl snart sova om jag ska orka upp till stallet imorogn :)
de blev inga bilder från dagen :(
pusshej<3